12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Wereldjongerendag(en)   >   Win een reis voor twee naar de WJD in Krakau!

Win een reis voor twee naar de WJD in Krakau!

Reisorganisatie VNB heeft een actie uitgeschreven waarbij jij samen met jouw vriend(in) een reis naar de WJD in Krakau kunt winnen. Dat betekent dat de volledige reissom voor je wordt vergoed exclusief persoonlijke uitgave. Je maakt kans om GRATIS mee te gaan met 'Dare2share!' en daarvoor hoef je bijna niks te doen. Grijp je kans en doe mee!!


Wat moet je hiervoor doen?

Stap 1: Like de pagina van VNB (https://www.facebook.com/Stichting.VNB)
Stap 2: Schrijf op de FB pagina van VNB of van Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam naar Krakau (https://www.facebook.com/JongbisdomHA/) een bericht
Stap 3: Beschrijf in het bericht met wie jij naar de WJD in Polen wil gaan en waarom
Stap 4: Tag je vriend(in) in het bericht

Onder de deelnemers wordt een reischeque van maximaal € 1.700 verloot.

Wees op tijd!

Je hebt nog t/m 3 januari 2016 de tijd. De winnaar wordt op 9 januari 2016 om 16.15 uur bekendgemaakt op de VNB-dag in theater De Flint in Amersfoort. Om de prijs te verzilveren dient de winnaar op 9 januari 2016 om 16.15 uur bij de prijsuitreiking van de VNB-dag aanwezig te zijn. Indien de prijs niet wordt opgehaald, vervalt het recht op de prijs en wordt er op datzelfde moment een nieuwe winnaar uitgekozen. De uiteindelijke winnaar zal na de bekendmaking op Facebook worden vermeld.

 

Plaats jouw motivatie in deze post

 

Heb jij al mee gedaan aan de actie 'Win een reis naar de WJD voor twee?http://www.vnb.nl/Nieuws_reader.aspx?nieuwsId=2288

Posted by VNB on Thursday, 10 December 2015
 
Meer >>
Gerelateerde artikelen WJD | Jongeren | WJD | 2016 | Dare2share!
share on facebook share on twitter share via email