achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Man/vrouwavond 7 juli

Man/vrouwavond 7 juli 2023

Hoe heeft sociale media invloed op hoe jij je als man of vrouw ontwikkelt? Deze vraag staat centraal tijdens de man/vrouwavond georganiseerd door het jongerenplatform op vrijdagavond 7 juli. Dat we als mannen en vrouwen anders zijn weten we en dat we door sociale media beïnvloedt worden ook, maar hoe dat specifiek voor ons eigen geslacht werkt weten we misschien nog niet. We gaan in twee gescheiden groepen met een eigen spreker aan de slag met dit thema. 

Gespreksleiders Paul Graas en Bregje Huisman

Onze gespreksleiders deze avond zijn Paul Graas en Bregje Huisman, beide verbonden aan het Opus Dei. Paul Graas werkt o.a. bij Interaxion Group, een educatief platform dat ouders, leraren en andere opvoeders ondersteunt in de opvoeding van kinderen in een digitaal tijdperk. Vanuit die kennis zal hij zeker up to date kennis kunnen geven over de invloed van sociale media op het mannenbrein en gedrag. Bregje Huisman is anesthesioloog in het Amsterdam Universitair Medisch Centrum. 

Programma

We starten om 18 uur gezamenlijk met een H. Mis in de Boomkerk in Amsterdam. Na de Mis gaan we in gescheiden groepen uiteen, mannen en vrouwen apart. We eten pizza en hebben tot 20:30 uur input vanuit de sprekers en een gesprek met elkaar. Vanaf 20:30 uur komen de twee groepen weer bij elkaar en hebben we nog een gezellige borrel tot uiterlijk 22:00 uur.

Info

Wie: Jongeren 16+

Wat: Man/vrouwavond Hoe beïnvloedt sociale media het man/vrouw zijn?

Wanneer: vrijdagavond 7 juli

Hoe laat: 18 uur H. Mis, 18:45 uur eten, 19:15 uur lezing + gesprek 20:30 uur borrel

Waar: Boomkerk, Admiraal de Ruijterweg 406 Amsterdam


 
Gerelateerde artikelen Jongeren | man/vrouwavond | sociale | media
share on facebook share on twitter share via email