achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   BreakThrough 1-3 maart

BreakThrough 1-3 maart

Dat Oude Testament waar zoveel oorlog en geweld in aanwezig is, wat is daar nou de rode draad in? Rechters, koningen en profeten, wat deden ze? Daar gaan we tijdens het tienerweekend BreakThrough met pastoor Ignas Tilma ons in verdiepen. Orde brengen in die chaos. En natuurlijk is er genoeg ruimte voor gebed, spellen en vriendschappen!

Profeten - Boodschappers van God

Hosea, Joël, Micha, Zacharia en Maleachi, heb je wel eens van deze profeten gehoord? Zo af en toe kom je ze tegen in de zondagse liturgie. Dit weekend laten we ons door deze profeten inspireren. Kunnen we nog iets van hen leren in deze tijd?

Praktisch

We slapen in het Julianaklooster in Heiloo. Neem een slaapzak, beddengoed e.d. mee. In het gebouw zijn BHV-ers aanwezig in geval van calamiteiten. De begeleiders van het tienerkampweekend handelen volgens de gedragscode pastoraat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de communicatie naar u als ouder en tiener hebben we persoonsgegevens nodig. Bij aanvang van het kamp vragen we u om het toestemmingsformulier voor gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jouzelf) in te leveren. We houden ons aan de privacyverklaring van het bisdom.

Info

Wie: 12-18 jaar

Wat: Tienerkampweekend BreakThrough

Waar: Hoogeweg 65, Heiloo (Julianaklooster)

Wanneer: vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart

Kosten: €50,- per persoon (mocht er een financiële drempel zijn dan kunt u dit aangeven  via een mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl)

 

Aanmelden


 
Gerelateerde artikelen Tieners | Tienerkamp | BreakThrough
share on facebook share on twitter share via email