achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Noveengebed coronavirus

Noveengebed coronavirus

Onze bis­schop­pen roepen op om ge­za­men­lijk een noveen te bidden tot Onze Lieve Vrouw ter Nood vanwege het corona­vi­rus. De noveen begint op maan­dag 16 maart en ein­digt op de dag voor het Hoog­feest van Maria Bood­schap  (25 maart). Vanuit het jongerenpastoraat roepen we ook alle jongeren op mee te doen. 

Ie­der­een is uit­ge­no­digd de teksten te delen op social media, zodat zo veel moge­lijk mensen zullen bidden en we met elkaar onze gees­te­lij­ke kracht zullen putten uit bovenna­tuur­lijke bronnen!

 

Noveen gebed

Noveengebed om bescherming tegen het coronavirus O goede Moeder, Onze Lieve Vrouw ter Nood, Wij geloven in uw zorg, in uw medeleven en uw voorspraak bij Jezus uw Zoon. Daarom komen wij vol vertrouwen tot u en wij vragen door U aan de Heer: Bevrijd ons land van de Corona-epidemie, genees en sterk de zieken en zegen hen die zorg voor hen dragen. Geef wijsheid aan onze bestuurders en geef dat wij spoedig weer kunnen samenkomen om ons geloof te vieren. Bevrijd ons van onrust en angst, verlicht ons in pijn en verdriet. Geef ons hoop waar wij het niet meer zien zitten, geef ons kracht als wij er niet tegenop kunnen, geef ons licht waar het donker is. Maria, bescherm ons en onze dierbaren, geef ons overgave aan de wil van de Vader en leid ons veilig naar Jezus, uw Zoon. Amen

Imprimatur: Haarlem, 14 maart 2020 +Johannes Hendriks

Downloads

De teksten van het noveen­ge­bed kunnen van deze website wor­den gedownload en eventueel geprint. Bovendien staan daar­on­der de gebe­den ook in­te­graal vermeld.

 

Meer >>
Gerelateerde artikelen Jongeren | gebed | noveen
share on facebook share on twitter share via email