achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Lilian stelt zich voor

Lilian stelt zich voor

In september starten we weer met het jongerenplatform om voor jullie een nieuwe reeks activiteiten vol ontmoeting en verdieping in het geloof te organiseren. Een groep jongeren trekt een jaar lang met elkaar op om deze activiteiten voor jou te organiseren, zelf te groeien in geloof, maar ook om natuurlijk samen plezier te maken. Komend seizoen hebben we een aantal nieuwe leden en vandaag stelt Lilian zich voor.

 

Hoi allemaal,

 

Mijn naam is Lilian Snoeren, en ik ben gevraagd om dit jaar het jongeren platform te versterken. Zelf heb ik hier enorm veel zin, om samen met andere jongeren bezig te zijn met het geloof en activiteiten voor ons bisdom te organiseren.

 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundige op een neurologie afdeling in het ziekenhuis in Utrecht. Verder ben ik tevens actief bij een scouting groep waar ik leiding geef, en ook activiteiten organiseer.

 

Ik hoop er met z’n alle dit jaar een top jaar gaat worden.
En ik hoop jullie te zien bij een van de bisdom activiteiten!

 


Mocht het je leuk lijken om net als Lilian dit seizoen deel te nemen aan het jongerenplatform, stuur dan een mailtje naar choogenboom@bisdomhaarlem-amsterdam.nl


Gerelateerde artikelen Jongeren | Jongerenplatform
share on facebook share on twitter share via email