achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Oude artikelen   >   4 en 5 maart: Gebedsmarathon Heiloo

4 en 5 maart: Gebedsmarathon Heiloo

De kerk viert dit jaar, het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Paus Franciscus is dat jaar begonnen en over de hele wereld wordt er van alles gedaan om Gods Barmhartigheid opnieuw te ontdekken en te beleven. Als onderdeel van dit jaar wordt daarom van 4 t/m 5 maart wereldwijd een gebedsmarathon gehouden. In Bisdom Haarlem-Amsterdam kun je hieraan deelnemen in Heiloo.

Deze nacht zullen we elkaar afwisselen in gebed en gezamenlijk momenten hebben om Jezus 24 uur lang te aanbidden in het Allerheiligste Sacrament. Aan alle tieners en jongeren in de leeftijd 12-25 jaar daarom de volgende oproep: Doe mee! Als je dit nog nooit hebt meegemaakt, dan kan dit jouw eerste keer zijn!

24uur

De marathon begint vrijdag 4 maart om 18 uur en precies 24 uur later, op zaterdag om 18 uur, is het afgelopen. Alles vindt plaats op het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo (Hogeweg 65, Heiloo). De marathon wordt georganiseerd door het Heiligdom zelf, samen met de Blauwe Zusters en vader Johannes van Voorst.

Slaapzak en oordopjes

Voor de uren die je slaapt is het belangrijk dat je een eigen slaapzak en kussensloop meeneemt. Daarnaast nog een tip! Neem goede oordopjes mee voor als je ’s nachts niet wakker wilt worden van de wekkers en mensen die in de nacht een uur “biddienst” hebben. 

Volg je een dieet of heb je andere bijzonderheden? Laat het ons weten.

Geef je op voor 28 februari via info@olvternood.nl

Gerelateerde artikelen Jongeren | WJD | 2016 | barmhartigheid
share on facebook share on twitter share via email