achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Kerstbijeenkomst 2020!

Tweemaal kerst 2020!

Dit jaar hebben we niet 1, maar 2 kerstbijeenkomsten!! Op zaterdag 19 dec in Hilversum en zondag 20 dec in Zaandam. Ons thema: 'Waarom Maria?'. Waarom was zij uitverkoren om de moeder van God te worden en wat was haar rol in het kerstverhaal?

Kerst anno 2020

Deze bijzondere tijd vraagt om creatieve oplossingen en daarom hebben we niet 1 maar 2 kerstbijeenkomsten. Zo kunnen we toch samen het grote kerstfeest met elkaar vieren. Natuurlijk geheel corona-proof. Het programma is dus ietsje anders. We blijven de hele avond op onze eigen plek zitten. Saai? Nee hoor. We beginnen met een Mis, daarna hebben we een catechese over het thema 'Waarom Maria?', tijdens de maaltijd zorgt het jongerenplatform voor amusement en daarna bidden we nog kort. 

Geen lopend buffet

We hebben een cateraar gevonden, die ons corona-proof heerlijke gerechten zal voorschotelen. Dit jaar geen lopend buffet, maar de kwaliteit van het eten zal er niet onder lijden. De cateraar heeft 5 geweldige gerechten geselecteerd, waar je vooraf een keuze uit moet maken. Hierbij een overzicht van de opties (google vooral wat voor jou niet duidelijk is, het zijn nogal moeilijke namen ;) ):

- Steak van kikkererwten met rode linzen, geserveerd met puree en bitterbal van bildstar en atsinacress en coulis van gekruide tomaat (Vegetarisch)

- Zachtgegaarde kalfsoester, met puree van aardappel, knoflook en peterselie, kruidenjus, gegrilde tomaat en aardappelchips (Vlees)

- Dorade in saffraan roomsaus op een antiboise van mediterraanse groente en aardappelfondant (Vis)

- Tortelini met cabrales, courgette, knoflook, oesterzwam en zongedroogde tomaat, salade met gemengde olijven en rode pestodressing (Vegetarisch)

- Parelhoenderfilet “ras el hanout”, met gekruide couscous roerbakgroenten en masala-curry (Kip)

Info

Wie: 18-30 jaar

Wat: Catechese, diner, gebed

Waar: 

-Zaterdag 19 dec Hilversum, Annagebouw, Emmastraat 7

-Zondag 20 dec Zaandam, Jozefkerk, Veldbloemenweg 2

Entree: €15,- (vooraf overmaken)

Hoe laat: Zaterdag 15:30/ Zondag 16:30 uur 

Programma

-H. Mis

-Catechese

-Amusement kerstverhaal en eten

-Gebed

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met zondag 13 december

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!


 
Gerelateerde artikelen Jongeren | Kerst | Maria
share on facebook share on twitter share via email