achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Levensvragen

Levensvragen

Sta jij op dit moment voor een grote keuze? Wat ga ik studeren? Waar ga ik werken? Of misschien wel wat is mijn roeping? Het huwelijk of toch het klooster in? Of misschien roept God je wel om als een herder een parochie te leiden? Op tweede Pinksterdag is er in Heiloo een onderscheidingsdag voor levensvragen.

Maandag 21 mei start de dag om half elf en eindigt rond zes uur. Om 12 uur is er een Eucharistieviering. Rector Jeroen de Wit en pastoor Smith zullen je begeleiden doorheen deze dag, maar het is ook vooral een dag voor jou om samen met de Heilige Geest tot verdere onderscheiding te komen. Er zullen enkele inleidingen zijn, maar er is ook veel ruimte voor uitwisseling en gebed. Tevens kun je, als je dat wenst, individueel met de begeleiders spreken. Ook door te horen hoe leeftijdsgenoten er mee omgaan zal het een inspirerende dag zijn.De dag vindt plaats op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo en is voor jongeren in de leeftijd van 17 tot en met 27 jaar. 

God heeft onze 'Ja' nodig, zoals Maria ook haar 'Ja' gaf. 'Mij geschiede naar Uw woord', dat zijn de woorden die centraal staan tijdens de WJD in Panama. Wil jij niet wachten tot deze reis of kun je daar niet bij zijn, kom dan naar deze onderscheidingsdag. Stel je open voor Gods plan met jou, daag jezelf uit om eens tijd te nemen voor deze grote keuzes en wees niet bang! 

Programma

10:30 uur ontvangst en kennismaking
Inleiding over Jezus die zijn leerlingen roept (r. J. de Wit)

12:00 uur H. Mis
Lunch en wandeling over het heiligdom

14:00 uur Inleiding waar kan Jezus ons voor roepen? (p. J. Smith)
Gesprek aan de hand van vragen
Pauze

15:30 uur Inleiding hoe roept God ons? (p. J. Smith)
Gebedstijd met meegegeven vragen

16:15 uur tijd van aanbidding en gesprekken
17:00 uur Vespers als afsluiting

17:30 uur avondmaal voor wie wil

Info

Wannneer: Maandag 21 mei

Tijd: 10:30 - 18:00

Wie: 17 - 27 jaar

Waar: Hoogeweg 65, Heiloo

Eigen bijdrage: €15

Aanmelden

Aanmelden kan bij rector Jeroen de Wit door te mailen of te bellen naar: rector@olvternood.nl / 072-5055964 / 06-40125490

Gerelateerde artikelen Jongeren | roeping | levensvragen
share on facebook share on twitter share via email