12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Wereldjongerendag(en)   >   Inschrijving Dare2share! geopend

Inschrijving Dare2share! geopend

Aankomende zomer vertrekken vanuit de hele wereld jongeren naar Krakau om de Wereldjongerendagen(WJD) te beleven. Ook Bisdom Haarlem-Amsterdam heeft een eigen reis: ‘Dare2Share!’ Op deze site vind je het uitgebreide programma, onderstaand vind je nog een korte samenvatting. Je kunt je nu al inschrijven voor de reis!! Hoe? Lees verder!


Het thema is afgeleid van het algemene thema van de WJD dat de paus heeft uitgekozen; 'Zalig de barmharigen van zij zullen barmhartigheid ondervinden.'. De paus nodigt ons uit om zorg te dragen voor anderen, om lief te hebben en al het goede dat je ontvangen hebt met anderen te delen. Ga van 20 juli t/m 2 augustus 2016 met ons mee op reis en durf te delen!

Reisoverzicht

Woensdag 20 juli                                          Vertrek vanuit Haarlem (per bus)

Donderdag 21 t/m maandag 25 juli         Verblijf bij gemeenschap Sant’Egidio in Praag

Maandag 25 juli                                            Bezoek Auschwitz

Dinsdag 26 t/m 31 juli                                 WJD in Krakau

1 en 2 augustus                                            Terugreis naar Nederland

Praag

Het voorprogramma van onze reis vindt plaats in Praag. In Praag verblijven we in een youth-hostel en leren we de Gemeenschap Sant’Egidio kennen. Deze gemeenschap is ontstaan uit een groep studenten die vanuit hun geloof vrienden zijn geworden met de armen van Praag, onder wie daklozen, Romakinderen en ouderen.

Krakau

Op weg naar Krakau maken we een tussenstop in Auschwitz, het grootste vernietigingskamp uit de Tweede wereldoorlog.In Krakau neem je drie ochtenden deel aan het Nederlandstalig programma. In de middagen en avonden neem je deel aan het jongerenfestival met muziek, theater, discussie en nog veel meer – verspreid over talloze locaties in de stad. De hoogtepunten zijn de verwelkoming van de paus op donderdag en de grote avondwake op zaterdagavond. De WJD wordt afgesloten met een indrukwekkende slotviering.

Prijzen

Schrijf je in voor 9 mei 2016 en betaal € 685,-

9 mei 2016 betaal je € 765,- De reissom is inclusief € 100,- sponsoring van bisschop Punt en Hulpbisschop Hendriks voor de jongeren uit bisdom Haarlem-Amsterdam. Je kunt je uiterlijk inschrijven t/m 5 juni 2016.

Maak je tijdens de reis geen zorgen over vervoer en maaltijden. Dit en alle kosten voor het programma en het voorbereidingsweekend (of dag) zijn inbegrepen in de prijs.

Sommige jongeren hebben het geld voor handen anderen niet. Kijk op www.jongekerk.nl om je aan te sluiten bij leuke sponsor- en spaaracties of eventuele subsidiemogelijkheden. Neem voor deelname en meer informatie contact op met Joost Hinfelaar via dare2share2016@gmail.com

 

InschrijvenDocument1.jpg

Stap 1 Ga naar www.vnb.nl

Stap 2 Voer het reisnummer in: PO1684

Stap 3 Klik op: ‘Bekijk reis’ en controleer of het om de reis naar de WJD van bisdom Haarlem- Amsterdam gaat.

Stap 4 Klik op: ‘Meer informatie’ en daarna op: ‘Boek nu’

Stap 5 Voer je gegevens in en maak je reservering compleet!

 

Succes met inschrijven en tot snel op de weg naar Krakau!

Meer over Dare2share!
Gerelateerde artikelen WJD | Krakau | WJD | 2016 | Dare2share!
share on facebook share on twitter share via email