achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   31 mei JPF Live: de walk & talkshow

31 mei JPF Live: de walk & talkshow

Op Pinksterzondag 31 mei gaat het jongerenplatform live via het YouTubekanaal van de Bavo. JPF Live: de walk & talkshow. Rosemarie, Pieter en Carolien zullen deze middag uw host zijn. We gaan bakken, zingen, sporten en krijgen ons portie inhoudelijke kost! Én we maken de winnaar van de jongerengroepenwedstrijd bekend.

 

Strijd mee met jouw jongerengroep!

Alle jongerengroepen worden uitgedaagd om het tegen elkaar op te nemen. Maak met alle leden van jouw jongerengroep op afstand van elkaar een filmpje, wees zo creatief en origineel mogelijk. Check hier het voorbeeld van het jongerenplatform. 

Bak mee

Pieter zal gedurende de livestream van het jongerenplatform in de keuken van het bisschopshuis jou meenemen tijdens zijn bakkunsten. Zorg dus dat jouw bakschort, mixer en de benodigde ingrediënten klaarliggen en bak lekker mee!

Ingrediënten: 350 gr chocola (39% cacao), 225 gr boter, 2 tl oploskoffie, 2 el heet water, 3 grote eieren, 225 gr basterdsuiker, 1 tl vanille extract, 75 gr zelfrijzend bakmeel, 175 gr gehakte walnoten en een bakblik 30 x 23 cm.

Inhoudelijke kost

Naast de heerlijke fysieke kost, die we deze middag bereiden, voeden we ons ook met inhoudelijke kost. Sprekers van verder weg, maar ook van dichtbij schuiven fysiek of online aan. Zo komt Fr. Michel Remery vanuit Luxemburg online in de uitzending spreken over de H. Geest. Deze priester van Twitteren met God zouden we in Luxemburgstad gaan ontmoeten. Broeder Fer en Mgr. Hendriks zijn live aanwezig in de show. Een prachtig middagvullend programma is samengesteld.

We zien jou graag op 31 mei om 14:30 uur via de livestream!

 

Gerelateerde artikelen Jongeren | Jongerenplatform | Live
share on facebook share on twitter share via email