12-15
16-30
Muziek en video
logo
Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Agenda   >   Jongerenprogramma Stille Omgang

Jongerenprogramma Stille Omgang

Jongerenprogramma Stille Omgang: On the road

Datum: 21/03/2015

Op zaterdag 21 maart 2015 vindt in de prachtige St. Nicolaasbasiliek in Amsterdam het jongerenprogramma van de Stille Omgang plaats. Een uniek evenement in Nederland, een unieke gelegenheid ook voor ontmoeting; ontmoeting met andere jongeren en met Christus, in de Eucharistie. En dat alles in het hart van Amsterdam. Van harte welkom!! De toegangsprijs is 7,50 p.p.

Het hoogtepunt van de avond vormt de Eucharistieviering en natuurlijk het gezamenlijk lopen van de Stille Omgang in het centrum van Amsterdam! Het programma start om 20:00 en eindigt omstreeks 00:30. De H. Nicolaas basiliek staat naast het centraal station van Amsterdam, aan de Prins Hendrikkade 73.

Heb je vragen over het SO-jongerenprogramma? De organisatie helpt je graag verder. Bel naar het Jongerenpastoraat van het bisdom 023 5112 635. Je kunt ook een email sturen naar arjen.de.jong@stille-omgang.nl.
(Extra) posters van het SO-Jongerenprogramma kunnen aangevraagd worden via info@stille-omgang.nl Aanmelding gewenst via aanmelding@stille-omgang.nl.

www.stille-omgang.nl/jongeren

SO15-affiche.pdf

SO-route.pdf

share on facebook share on twitter share via email