12-15
16-30
Muziek en video
logo
Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Agenda   >   Exposure project

Exposure project

Maak kennis met de achterkant van Amsterdam!

Datum: 25/06/2015

Hoe overleef je als vluchteling? Hoe zie je Amsterdam, door de ogen van een drugsverslaafde? Hoe ziet de wereld eruit als je dakloos bent? Wat gebeurt er aan de achterkant van de Rosse buurt? En wie helpt in Amsterdam? Het is een exposure! In vier dagen kom je op plekken waar weinigen komen. Maak je kennis met boeiende en inspirerende  mensen Leer je Amsterdam kennen zoals je dat nog nooit gezien hebt.

Praktisch

De exposure wordt gehouden van donderdagavond 25 juni en t/m zondagavond de 27e. Je verblijft in een bijzonder hostel in het centrum van Amsterdam in de buurt van restaurants, cafés en op steenworp afstand van de  Rosse buurt waardoor je de sfeer van de stad ook in de avond goed mee krijgt.  Je trekt op met mensen die jou belangstelling delen en met mensen die ruime ervaring hebben in begeleiding. Je komt op plekken waar je anders nooit komt. Wacht niet met opgeven, want er is maar voor een beperkt aantal deelnemers plaats.

Wat vragen wij?

Het project is voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Wij verwachten van jou betrokkenheid, een open instelling en het geven van een presentatie aan je achterban (vriendengroep, voetbalteam, zangkoor, parochie, familie) na afloop. Deelname aan de exposure is een bijdrage van € 30,-

Organisatie

De exposure wordt georganiseerd door christelijke organisaties die gehoor willen geven aan de oproep van Jezus en paus Franciscus om ieder mens lief te hebben en naar hen om te zien als schepsel van God. De samenwerkende organisaties zijn:  Het bisdom Haarlem-Amsterdam, de Sant’Egidiogemeenschap, de Salesianen in Amsterdam en de gemeenschap van Oudezijds 100 in Amsterdam.


 
share on facebook share on twitter share via email