12-15
16-30
Muziek en video
logo
Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Agenda   >   KJD Festival

KJD Festival

Datum: 07/06/2015

Ben jij toe aan een gezellig weekendje met je vrienden en honderden andere jongeren? Ontspannen in de tuin van de Abdij met een lekker drankje en een portie goede muziek? En dan ook nog de kans krijgen bezig te gaan met geloofsvragen en te ontdekken hoe je je geloof kunt uitdragen? Kom dan naar het KJD Festival 2015! De ontmoetingsplaats voor jongeren van katholiek Nederland!

Het KJD Festival afgelopen jaar was een groot succes, mede dankzij iedereen die het weekend met ons heeft meegevierd. Genoeg reden voor herhaling dus! Dit jaar vindt het KJD Festival plaats op zaterdag 6 en zondag 7 juni, wederom op de locatie Abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk, vlakbij Den Bosch. Hopelijk ben jij er dit jaar bij, dit event mag én wil je niet missen!

Zaterdagavond

Op zaterdag (16+) ben je vanaf 16.00u welkom op het kampeerterrein in de tuin van de Abdij, waar je je ontspannen kunt settelen voor het podium of wat actiever bezig gaat op het sportveld. ‘s Avonds is er een afwisselend programma met muziek, gebed en gezelligheid.

Zondag

Zondag gaat voor alle publiek de brug naar het terrein open om 10.00u. De hele dag kun je onderuitgezakt in het gras genieten van vernieuwend, energiek en internationaal talent op het hoofdpodium. Je kunt nieuwe mensen ontmoeten en gesprekken aangaan met de aanwezige jongeren. Daarnaast is er een breed aanbod van sprekers, (creatieve) masterclasses en andere sportieve en inspirerende activiteiten. Ook is er gedurende de dag een informatiemarkt, waar verschillende interessante organisaties zich presenteren. Een hoogtepunt op zondag is natuurlijk de heilige mis in de openlucht, die in de middag zal plaatsvinden. Om 17.00u klinken de slotakkoorden van de hoofd-act, waarmee het KJD Festival 2015 ten einde komt.

DE EERSTE ARTIESTEN ZIJN BEKEND!!!

De band ROYAL TAILOR staat dit jaar op het KJD Festival in Nieuwkuijk! De energie spettert van hun optredens af, hun teksten zijn inspirerend en hun muziek is gewoon knettergoed! Deze Amerikaanse band bestaat uit 4 jongeheren, die met hun muziek een verschil willen maken in de wereld en een positieve impact willen hebben op de huidige cultuur. Hun debuutalbum kwam uit in juni 2011 en sindsdien is de band enorm in populariteit toegenomen. Het nieuwste album van Royal Tailor werd dit jaar genomineerd voor de Grammy Award for Best Contemporary Christian Music Album. Niet niks dus, dat belooft één groot feest te worden op het KJD Festival!

Plug die boxjes dus maar even in, bekijk het filmpje, en ervaar zelf dat je bij hun muziek niet stil op je stoel kunt blijven zitten...

Royal Tailor.jpg

READY, SET, GO!

(Bron: JongKatholiek)

share on facebook share on twitter share via email