achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   The Missionary School   >   Ontdek wie Jezus is: toen, nu en ook voor jou

Ontdek wie Jezus is: toen, nu en ook voor jou

Ken jij de persoon Jezus goed? The Missionary School ontsluit nieuwe dimensies voor jou over Jezus: over zijn identiteit, leven, leer en zijn dood en verrijzen.

Jezus is de meest besproken persoon in de geschiedenis van de mensheid. Jezus heeft ook de grootste en langstdurende beweging van mensen op gang gebracht. Jezus is de kern en het doel van het Christen zijn. Je hebt zijn verhalen uit het Evangelie gehoord. Maar weet je dat de eerste 46 boeken van de Bijbel ook al over Hem gaan?

In The Missionary School duik je de rijke schat van de Bijbel in om te ontdekken dat Jezus veel meer is dan je op het eerste gezicht ziet. Echt veel meer, geloof me! Wat het betekent dat Hij de nieuwe Mozes is, bijvoorbeeld. Of waarom Jezus veel over dieren en eten praat, maar het niet zomaar metaforen zijn.

En wat dan nog? Als je er echt in duikt, wordt Jezus Iemand die ook reëel wordt in jouw leven vandaag. Hij is ook voor jou leven relevant en zo ontstaat er een vriendschap die niet meer kapot kan.

 

Ontdek meer in The Missionary School!

 

Meer >>
Gerelateerde artikelen Jongeren | The | Missionary | School
share on facebook share on twitter share via email