achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Pure Womanhood: Vrouw vanuit Gods kracht

Pure Womanhood: Vrouw vanuit Gods kracht

Pure Womanhood is een website voor en door jonge, katholieke vrouwen. De jonge vrouwen delen hun ervaringen en nemen je mee op hun weg door het leven met God. Ze helpen je om het vrouw zijn te leren kennen, aanvaarden en omarmen, maar ook hoe God doorheen jouw vrouw zijn Zijn licht de wereld in wil brengen. Naast de verdiepende en inspirerende blogs worden er ook activiteiten georganiseerd om andere katholieke, jonge vrouwen te ontmoeten, het gesprek aan te gaan en bemoedigd te worden. Een website die zeker de aanbeveling krijgt om een bezoekje aan te brengen.


Chiara, een van de oprichtsters, schrijft:
Pure Womanhood is een online en offline community voor vrouwen waarin we onze diepste identiteit willen ontdekken. Wij schrijven wekelijkse blogs met persoonlijke ervaringen, tips, en thema's waarmee we allemaal als vrouw mee bezig zijn. Ook organiseren we retraites, vrouwendagen, outdoordagen. Daarnaast kan je ons ook uitnodigen om een lezing of workshop te geven, met o.a. de volgende thema's: zuiverheid; persoonlijke getuigenis; Theologie van het Lichaam; e.d.! Op onze website www.purewomanhood.nl vind je meer informatie en vooral veel inspiratie om een levensstijl te ontwikkelen waarin je gelukkig bent en leeft in Gods kracht!

 

 
Een van de activiteiten die in de nabije toekomst ligt is een vrouwenretraite over de 'Theologie van het Lichaam', geschreven door H. Paus Johannes Paulus II. De Theologie van het Lichaam geeft antwoorden op de problemen en antwoorden van onze maatschappij. Er zullen dan ook veel van deze vragen behandeld worden, o.a.: Wat is het doel van mijn leven? Wat betekent het om man of vrouw te zijn? Wat is liefde? Waarom heeft God ons lichamen gegeven? Wat is de ‘taal van mijn lichaam’? Wat betekent het dat ik ziel én lichaam ben? Ze gaan in op o.a. de inhoud van de theologie van het lichaam, wat het voor ons dagelijks leven betekent en hoe we het kunnen toepassen.

 

Retraite 8-10 maart 2019 Pure Womanhood.jpgGerelateerde artikelen Jongeren | Vrouw | Website
share on facebook share on twitter share via email