achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   WJD Panama   >   Thuisblijfprogramma WJD op Ameland

Thuisblijfprogramma WJD op Ameland

De wereldjongerendagen zijn een evenement wat je niet wilt missen. Helaas zijn ze dit jaar in januari, is het een verre en dure reis, waardoor veel mensen er niet bij kunnen zijn. Toch hoef je het niet helemaal mis te lopen, want in het weekend van 25, 26 en 27 januari is het thuisblijfprogramma van de WJD. Op deze manier kun je live alle hoogtepunten van de WJD mee maken. Iedereen tussen de 16 en 30 jaar is welkom om deze bijzondere ervaring op een prachtige locatie mee te maken.

Ameland
Om toch een beetje van het vaste land weg te zijn en de strandervaring van Panama te ervaren is er voor gekozen om het thuisblijfprogramma op het Waddeneiland Ameland te laten plaatsvinden. Het thuisblijfprogramma valt in het weekend van 25 tot en met 27 januari. De boot van Holwerd naar Ameland vertrekt op 25 januari om 18:00 uur en de boot van Ameland naar Holwerd vertrekt 27 januari om 17:00 uur.

Live verbinding met Panama

Er zijn tijdens het thuisblijfprogramma vaste WJD-onderdelen zoals de deelgroepmomenten, catechese van bisschoppen en een avond van barmhartigheid. Daarnaast zijn er workshops en een strandwandeling. Maar het belangrijkste is de live verbinding met Panama op de belangrijkste momenten. Zo krijg je de volledige WJD-ervaring in het klein mee.


Aanmelden en kosten

 

 

Je kunt je aanmelden door je naam, adres, telefoonnummer en eventuele bijzonderheden te mailen naar info@jongkatholiek.nl. De kosten voor het weekend bedragen €75,-.

Gerelateerde artikelen Jongeren | WJD | Panama | Thuisblijfprogramma | Ameland
share on facebook share on twitter share via email