achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Wereldjongerendag - Bringing life

Wereldjongerendag - 5 april - Bringing life

Elk jaar komen jongeren samen op de lokale wereldjongerendag op Palmzondag in hun eigen bisdom om het geloof te vieren. Dit jaar doen wij dat via een livestream vanuit de Kathedraal.

Het Evangelie wordt niet voor niets de Blijde Boodschap genoemd. Binnenkort vieren we de verrijzenis van Jezus. Hij is gestorven voor onze zonden en heeft de dood overwonnen, waardoor wij volledig vrij kunnen zijn. Wat een geschenk!

De livestream

Op zondag 5 april maken we gebruik van de livestream vanuit de kathedraal van ons bisdom. De livestream is te vinden op het youtubekanaal van de kathedraal: https://www.youtube.com/channel/UCB5NdyDLarsCua1TuAquyAg 

Om 10:30 uur is de palmzondagmis waarin Mgr. Hendriks zal voorgaan. Na de lunchpauze begint om 13:00 uur de wereldjongerendag via deze online weg. Join jij ons? 

Bringing life

Dat geschenk van Zijn verlossing mogen we bekend maken en het leven wat Hij geeft uitdelen! Hoe zie jij Gods aanwezigheid in jouw leven? Hoe deel jij de vreugde van het geloof?

Tante Rosalyn kwam als één van de eerste Filipijnse vrouwen naar Amsterdam. Samen met een paar andere vrouwen kwam ze samen om het geloof te delen en vieren. Vanuit deze samenkomsten ontstond de El Shaddai gemeenschap in de Amsterdamse Vredeskerk. We horen haar getuigenis hoe zij het geloof vanuit de Filipijnen met zich meebracht. 

Voorafgaand aan haar verhaal horen we hoe onze patroonheilige St. Willibrord geraakt werd door God en daarvan uitdeelde. Hij heeft veel betekend voor de bekering van Nederland. Na een geleide aanbidding gaan we op zoek naar de momenten waarin God in ons leven binnenkwam. We geven hier een creatieve verwerking aan en delen deze getuigenissen.

Info

Wie: 16-30 jaar

Wat: Wereldjongerendag - Bringing life

Waar: via de livestream

Wanneer: Zondag 5 april

Hoe laat: (10:30 uur H. Mis) 13:00-15:00 uur

Gerelateerde artikelen Jongeren | Wereldjongerendag | El | Shaddai
share on facebook share on twitter share via email