achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   The Missionary School   >   Lastige geloofsvragen goed kunnen beantwoorden?

Lastige geloofsvragen goed kunnen beantwoorden?

Jij krijgt zeker ook regelmatig de pittige vragen over je geloof van anderen. Vragen over waarom je überhaupt in een God gelooft, over de Bijbel, de Mis, Maria, seksualiteit, ethiek, roeping, vergeving en ga zo maar door. Wil je meer zekerheid krijgen om over die lastige vragen goed in gesprek te kunnen gaan?


The Missionary School heeft een uitdagende geloofsvorming om je te helpen meer te leren over de Bijbel, over de Kerk, over de waarheid van ons geloof. We geven je niet alleen pasklare antwoorden, maar gaan dieper graven in het waarom ervan. Welke verhalen, personen, gebeurtenissen en uitspraken liggen aan de basis van hoe wij als christenen denken over God, de mens en de wereld? Die verhalen zijn cruciaal, zodat je het antwoord daarmee zelf kunt ontdekken.


Daarmee ben je nog beter uitgerust om lastige vragen te beantwoorden, aan jezelf én anderen. Er staat heel wat voor je te wachten om te leren in The Missionary School en daardoor ook te groeien in het leven van je geloof!

Wil je meer weten over dit traject? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek:

info@jongbisdomhaarlem.nl of bel naar 023-5112636.Gerelateerde artikelen Jongeren | The | Missionary | School
share on facebook share on twitter share via email