achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   Avond van Barmhartigheid

Avond van Barmhartigheid - 7 juli

Het hoogtepunt van tienerkamp BreakOut is steevast de Avond van Barmhartigheid. Een avond waarbij er aanbidding is van het Allerheiligste en de mogelijkheid tot het ontvangen van het sacrament van de biecht. Twee prachtige manieren om God zelf te ontmoeten. We mogen naar Hem kijken en luisteren. Dit hoogtepunt willen we niet voor onszelf houden maar delen met alle tieners. Daarom ben jij (of je nu wel of niet meedoet aan BreakOut) van harte welkom op dinsdagavond 7 juli in Heiloo.

We beginnen de avond om 19:30 uur met een inleiding op de avond. Om 20:00 uur start de aanbidding tot een uur of 21:00 uur. De avond vindt plaats in de grote Bedevaartskapel in het midden van het park van het heiligdom OLV ter Nood in Heiloo. Verschillende priesters zullen buiten zitten voor het sacrament van boete en verzoening. Tijdens de aanbidding is er rustige achtergrondmuziek ter inspiratie. 

Wat te doen tijdens een aanbidding?

De aanbidding kan soms wat saai lijken of misschien weet je niet goed wat je tijdens dit uur van aanbidding kunt doen. Geen probleem. Je kunt naar voren lopen om een kaarsje op te steken of een gebedsintentie op te schrijven. Je kunt in de Bijbel lezen, bidden of gewoon naar Jezus kijken en stil zijn. Het is een uitdaging maar juist de aanbidding leent zich er goed voor om te proberen eens te luisteren naar God. Wat zegt Hij tegen jou doorheen jouw gevoelens, gedachten, gebeden of misschien een Bijbeltekst?

Mocht je het lastig vinden om invulling te geven aan deze avond, dan kun je altijd de zusters en andere begeleiding vragen om jou wat op weg te helpen. Zij doen dat met liefde!

Info

Wie: Alle tieners

Wat: Avond van Barmhartigheid

Wanneer: dinsdagavond 7 juli 

Hoe laat: 19:30-21:00 uur

Waar: Bedevaartskapel, Heiligdom OLV ter Nood, Hoogeweg 65 Heiloo


 
Gerelateerde artikelen Tieners | Breakout | Avond | van | Barmhartigheid
share on facebook share on twitter share via email