achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   Tienerkamp mei 'Deel de vreugde'

Tienerkamp mei: 'Deel de vreugde'

Kijk jij al weer uit naar een weekje lol trappen met je vrienden in het Julianaklooster? Dit jaar eerder dan normaal hebben we het katholieke tienerkamp BreakOut van 17 t/m 21 mei. In het Hemelvaartweekend ben je van harte welkom in Heiloo om de vreugde met ons te delen. Verdiep je in het katholieke geloof, ga de strijd aan tegen de andere deelgroepen en maak plezier met (nieuwe) vrienden.

Thema 'Deel de vreugde'

Wat geeft nu echt langdurige vreugde? Een dagje Efteling, een nieuwe telefoon of winnen met je team, die vreugde blijft nooit lang hangen. Hoe zit het met iets ongrijpbaars als liefde, weten dat je bemind bent (door God)? En hoe zit het dan met al het lijden in de wereld? Waarom geeft God ons geen vrede, een leven zonder ziekten en gebrokenheid? Hoe moeten we daar mee om gaan? 

Dat zijn zo een aantal vragen die we onszelf stellen en we gaan tijdens BreakOut 2023 samen op zoek naar antwoorden op die vragen. Zoek je met ons mee?

En wat staat er nog meer op het programma?

Zoals gebruikelijk starten we het kamp in onze eigen deelgroep met het verhaal van onze patroonheilige voor de deelgroep. Jullie maken creatief een vlag over de heilige. De dagen zijn verder gevuld met verschillende soorten gebed, catechese, sport en spel. Donderdag vieren we het feest van de Hemelvaart van de Heer. Vrijdagavond kun je heerlijk bezinnen in de aanbidding bij Jezus en alles wat tussen jou en God instaat in de biecht brengen. Zaterdag gaan we met de jongens en meiden uit een en volgen we een eigen programma met catechese en activiteiten om vervolgens 's avonds de strijd met elkaar aan te gaan. Zondag sluiten we het kamp af met de zondagse Mis om 10:30 uur in de Bedevaartkapel samen met alle ouders.

Ervaringen

BreakOut is voor mij gezelligheid, sportiviteit en mentale verfrissing ~ Jesper, 20 jaar

Praktisch

Het tienerkamp BreakOut start op woensdagavond 17 mei om 19 uur met een H. Mis voor alle tieners en ouders. We slapen in tenten, dus neem een luchtbed/matje en slaapzak mee. Het programma is in het Julianaklooster. In het gebouw zijn BHV-ers aanwezig in geval van calamiteiten. De begeleiders van het tienerkamp handelen volgens de gedragscode pastoraat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de communicatie naar u als ouder en tiener hebben we persoonsgegevens nodig. Bij aanvang van het kamp vragen we u om het toestemmingsformulier voor gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jouzelf) in te leveren. We houden ons aan de privacyverklaring van het bisdom.

Info

Wie: 12-18 jaar

Wat: Katholiek tienerkamp BreakOut

Waar: Hoogeweg 65, Heiloo (Julianaklooster)

Wanneer: Woensdag 17 t/m zondag 21 mei (Hemelvaartweekend)

Kosten: €95,- per persoon (mocht er een financiële drempel zijn dan kunt u dit aangeven via een mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl)


 
Gerelateerde artikelen Tieners | Tienerkamp | Breakout | Katholieke | tienerkamp | Hemelvaart
share on facebook share on twitter share via email