achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Oude artikelen   >   Album release Jacobs Ladder 13 november te Heerhugowaard!

Album release Jacobs Ladder 13 november in Heerhugowaard!

De band Jacobs Ladder bestaat uit 6 enthousiaste katholieke jongeren die hun passie voor muziek en God combineren door lofprijzing te leiden op diverse evenementen, conferenties en bijeenkomsten. Ook begeleiden zij met hun muziek regelmatig vieringen in parochies. 13 November 2015 brengen zij hun debuut album uit. Zorg dat je er bij bent!


Een album maken

Steeds vaker kreeg de band de vraag ‘Kunnen we jullie muziek en lofprijzing ook mee naar huis nemen?’ Met die vraag werd langzamerhand het idee geboren om een eigen album op te gaan nemen. Begin 2014 begonnen Matthijs en Hanneke te schrijven aan muziek voor een eerste ablum van Jacobs Ladder. Een sprong in het diepen, omdat het compleet iets nieuws was voor de band. Een jaar lang zijn ze bezig geweest met het maken van dit album. Het eindresultaat is bijna daar en de eerste berichten zijn veel belovend!

Release party in Heerhugowaard!

13 november 2015 zal Jacobs Ladder haar album presenteren in Heerhugowaard. Iedereen die het leuk vind is uitgenodigd en je kunt er gratis bij zijn. Het album bevat een samenstelling van 6 zelfgeschreven nummers en 5 covers. Het overgrote deel is Engelstalig. De muziek van Jacobs Ladder is mainstream pop met een vrolijke en soms wat ruwe uitwerking. De bedoeling van de band is een diepere boodschap te brengen die de luisteraar kan helpen met bidden, prijzen maar ook bij het stil worden voor God.

Datum en tijd

De release zal plaatsvinden in ons bisdom bij de Sjaloom Gemeenschap te Heerhugowaard.

Adres:                   Deimoslaan 19, Heerhugowaard

Datum:                  13 november 2015

Zaal open:             19:30 uur

Aanvang:               20:00 uur

Entree:                  Gratis!

Wie:                       Iedereen is welkom!

Het album van Jacobs Ladder is ook te koop tijdens deze avond. Jong bisdom Haarlem-Amsterdam zal er ook bij zijn ga jij met ons mee? Wil je meer weten over de band en alles wat zij doen? Check dan de website en volg hun op Facebook.

Bestellen…

Het album is (nu al) te bestellen via de website. Als je hem in de voorverkoop besteld heb jij één van de eerste exemplaren in huis zodra het album uit is (13 november). Ga naar www.bandjacobsladder.nl en bestel hem direct.

Poster Album Release online jk.jpg

 

Meer informatie-tekst
Meer >>
Gerelateerde artikelen Tieners | JacobsLadder
share on facebook share on twitter share via email