achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   Tienerdag 2020: Create

Tienerdag 2020: Create - Gaat door!

Dé tienerdag; het wordt steeds meer een begrip. Een dag om te beseffen ik ben niet alleen in het geloof. Dit jaar kunnen we niet fysiek bij elkaar komen in grote getale, daarom krijgt de dag iets anders vorm. Vanuit je eigen woonplaats kun je op zaterdag 13 juni met je eigen tienergroep meedoen aan de tienerdag 2020 met het thema 'Create'!Tienergroepcompetitie

Op zaterdag 13 juni strijd je met jouw tienergroep mee voor de titel 'Origineelste en creatiefste tienergroep 2020'. Vanuit het hoofdkantoor in Haarlem krijg je opdrachten toegestuurd. Aan jou en jouw groepsgenoten de uitdaging om zo creatief, ludiek en origineel mogelijke foto's en filmpjes te maken. Hiermee verdien je punten en met kennnisvragen kun je deze punten verdubbelen. Dus ieder van jullie is nodig om zoveel mogelijke punten voor jouw groep binnen te halen.

Uiteraard zijn alle opdrachten coronaproof! De opdrachten zijn vanuit huis te maken, de groep hoeft niet bij elkaar te komen. Mag wel met 1,5 meter afstand. Dat is aan de groep zelf om keuzes in te maken.

Create

De schepping, de mens als kroon op de schepping, de mens als evenbeeld van de Schepper. Wie heeft jou gemaakt? Wie heeft jou jouw sproetjes gegeven, jouw eigenwijsheid, jouw spontaniteit? Jouw Schepper heeft jouw unieke combinatie van wie jij bent zorgvuldig samengesteld. Wat zegt een beeld over zijn kunstenaar of een muziekstuk over zijn componist? Wat zegt de mens over zijn Schepper?

En hoe zit het eigenlijk met jouw creativiteit en gave om te scheppen?

Programma

10:00 uur: Gezamenlijke opening via een livestream vanuit de Bavo met een catechese en uitleg van de eerste opdracht. 

12:30 uur: Update via de livestream met beelden van de eerste ingestuurde filmpjes en foto's

15:30 uur: Terugblik en bekendmaking winnaar via de livestream

Tussen 10:30 uur en 15:00 uur hebben jullie de tijd om de opdrachten te maken. Je hebt steeds 5 opdrachten open staan waar je uit kunt kiezen. Je hoeft niet de gehele tijd bezig te zijn met de opdrachten. Minimale speeltijd is 1,5 uur. 

Meld je als tienergroep aan door de naam van je tienergroep en van de coördinator te mailen naar tienerdag2020@gmail.com 

Heb je geen tienergroep, maar zou je wel mee willen doen: stuur ook een mail en dan voegen we jullie samen tot een groep. 

Gerelateerde artikelen Tieners | tienerdag | Teens | Get | together
share on facebook share on twitter share via email