achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Oude artikelen   >   Tienerkamp 2016 van 15 t/m 19 juli te Heiloo

Tienerkamp 2016 van 15 t/m 19 juli

Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert in 2016 opnieuw een tienerkamp voor tieners van 12 t/m 15 jaar. Het kamp zal plaatsvinden van 15 t/m 19 juli te Heiloo. Vijf dagen lang met ruim 20 tieners op kamp. Leer nieuwe vrienden kennen, stel jou vragen over het geloof en neem deel aan een actief en geweldig leuk programma. Een betere manier om je vakantie te beginnen is er niet. Meld je aan onderaan dit bericht en wie weet tot dan!

 

De wereld zit vol met vragen aan jou: wat moet ik worden? Wat is goed om te doen? Waar ben ik zeker van? Een hoop om je zorgen over te maken en eigenlijk kun je er zo direct ook geen antwoord op geven. Misschien denk je wel: ‘Ik kijk wel hoe het loopt, als ik op school maar een voldoende haal. De rest komt later’.

Toch is het misschien handig en leuk om verder te kijken dan je neus lang is. Welke kant ga jij op met je leven? Gaat het nu de goede kant op, of is het tijd om een andere koers te gaan varen?

Break-out  Return!

Kom deze zomer naar Tienerkamp BREAK-OUT, met als thema: ‘Return!’. 4 dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden samen een onvergetelijke tijd te beleven. Een programma vol sport en spel, de natuur in, een bonte avond en nog veel meer. Natuurlijk nemen we ook tijd met God. Durf jij samen met Hem een ommekeer te maken?! We hoeven het niet alleen te doen. Wat betekent het om te geloven in jouw leven, hebben we Jezus wel nodig?? Vind jouw eigen unieke talenten en krijg antwoord op de vragen die je hebt aan God!

Info

Waar: Julianaklooster Heiloo
Wie: 12 t/m 15 jaar
Wanneer: 15 t/m 19 juli
Prijs: € 85,00
Organisatie: Heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood
  Blauw Zusters
  Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam


Foto's tienerkamp 2015

IMG_3645.jpg

 

Aanmelden

Aanmelden voor het tienerkamp kan in het onderstaande formulier of via zusters@olvternood.nl.


 
Gerelateerde artikelen Tieners | tienerdag | tienerkamo
share on facebook share on twitter share via email