achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   BreakOut 2021 Testify

BreakOut 2021: Testify

Hoe het er uit gaat zien? Je ne sais pas. Of we dit jaar BreakOut hebben? Jazeker!! Van 12 tot en met 16 juli is ons tienerkamp er weer met het thema: Testify. Getuigen van het geloof. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar dan ben je van harte welkom om ons geweldige geloof samen te vieren en te verdiepen in een week vol sport, spel en gezelligheid. Meer informatie zal volgen, noteer vooral even de datum in je agenda!

Slapen in eigen tentjes

Vanwege de corona-maatregelen kunnen we niet in het gebouw van het heiligdom OLV ter Nood slapen of gezamenlijk in een groepstent. Om een overnachting toch mogelijk te maken gaan we allemaal in ons eigen tentje slapen. Broertjes/zusjes mogen bij elkaar in één tent, verder slaapt iedereen in zijn eigen tent.

Mocht je geen eigen tentje hebben en is het lastig om een eigen tentje te regelen, maar wil je toch graag komen overnachten, neem dan contact op met info@jongbisdomhaarlem.nl of app/bel naar 0623436049. Ook voor vragen over het tienerkamp kun je via deze kanalen contact opnemen.

Deelname en COVID-19

De organisatie doet er alles aan om het hele kamp in lijn met de regelgeving vanuit het RIVM en de bisschoppen te laten verlopen. We houden ons daarom aan de 1,5 meter afstand en het protocol COVID-19 van het heiligdom OLV ter Nood. We zijn daarbij afhankelijk van een ieders medewerking. Bij nalatigheid in het opvolgen van de regels kunnen er negatieve gevolgen zijn. Bij deelname aan het kamp ben jij en jouw ouders zich bewust van dit risico en ga je met dit risico akkoord. De organisatie kan bij nalatigheid in het opvolgen van de regels tieners of medewerkers naar huis sturen.

De organisatie kan ten alle tijden (ook tijdens het kamp zelf) besluiten om het fysieke programma af te blazen.

Info

Wie: 12-15 jaar en 16-18 jaar

Wat: tienerkamp BreakOut

Waar: Julianaklooster, Hoogeweg 65 Heiloo

Wanneer: 12-16 juli

Kosten: tieners €85,- | begeleiders €35,-


 
Gerelateerde artikelen Tieners | Breakout
share on facebook share on twitter share via email