achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   BreakOut 2022 Zorg voor elkaar

Tienerkamp BreakOut 2022 - Zorg voor elkaar

Van 18-22 juli is het katholieke tienerkamp BreakOut! Deze zomer met het thema 'Zorg voor elkaar'. Ben je tussen de 12 en 18 jaar dan ben je van harte welkom! Ben je iets ouder en heb je hier ook wel behoefte aan of zou je graag in de leiding willen helpen, stuur dan een mailtje.

Wat gaan we doen?

Zoals gebruikelijk starten we het kamp in onze eigen deelgroep met het verhaal van onze patroonheilige voor de deelgroep. Jullie maken creatief een vlag en toneelstuk over de heilige. De dagen zijn verder gevuld met verschillende soorten gebed, catechese, sport en spel. Dinsdagmiddag maak je je op voor een middag vol met waterspellen met steevast buik glijden. Woensdagavond kun je heerlijk bezinnen in de aanbidding bij Jezus en alles wat tussen jou en God instaat in de biecht brengen. Donderdag ben je lekker onder de mensen van je eigen geslacht. Hoe gedraag je je als vrouw, waar ben je toe geroepen? Hoe houd je als man jouw hormonen in bedwang en zorg je voor genoeg uitdaging? 's Avonds strijden de jongens en meiden tegen elkaar. Vrijdag word je weer uitgezonden naar onze eigen woonplaatsen en levens. Met een afsluitende Mis met de ouders en een gezellige maaltijd komt het kamp ten einde.

Ervaringen

Mijn ervaring met BreakOut is dat het een gezellig tienerkamp is, waar een goede sfeer is en je goed kennis kunt maken en meer kunt leren over het geloof. ~ Eva, 14 jaar

Het is een hele leuke ervaring, je leer veel over het geloof en doet leuke dingen met elkaar. Het leukste wat je eraan overhoud is een leuke herinnering en super veel vrienden! ~Rocla, 18 jaar

Het leukste vind ik dat je heel veel nieuwe vrienden kan maken, dat ze je begrijpen als je het over geloof hebt. Daarnaast vind ik het mooi dat het kamp je de gelegenheid geeft om meer privétijd te hebben met God door zelf even wat langer te zitten in de kapel of iets langer te bidden zonder dat het ten koste gaat van de planning met activiteiten.  ~ Eleonore, 14 jaar
Lees hier het interview met Eleonore 

Praktisch

Het tienerkamp BreakOut start op maandag 18 juli om 14:00 uur met een H. Mis voor alle tieners en ouders. We slapen in tenten, dus neem een luchtbed/matje en slaapzak mee. Het programma is in het Julianaklooster. In het gebouw zijn BHV-ers aanwezig in geval van calamiteiten. De begeleiders van het tienerkamp handelen volgens de gedragscode pastoraat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de communicatie naar u als ouder en tiener hebben we persoonsgegevens nodig. Bij aanvang van het kamp vragen we u om het toestemmingsformulier voor gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jouzelf) in te leveren. We houden ons aan de privacyverklaring van het bisdom.

Info

Wie: 12-18 jaar

Wat: Katholiek tienerkamp BreakOut

Waar: Hoogeweg 65, Heiloo (Julianaklooster)

Wanneer: Maandag 18 juli - vrijdag 22 juli

Kosten: €85,- per persoon (mocht er een financiële drempel zijn dan kunt u dit aangeven via een mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl)


Aanmelden


 
Gerelateerde artikelen Tieners | Tienerkamp | Breakout | Zomerkamp
share on facebook share on twitter share via email