12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   KJD-festival   >   Bekijk hier de foto's van het KJD Festival!

De zon warmde de tentjes al vroeg in de ochtend op

Was je er niet bij? Bekijk dan hier de foto's, maar je hebt dan wel wat gemist! Zaterdagavond een unieke sfeer op het campingterrein met de 'Daughters of Davis' en tot laat in de avond weerwolven en nieuwe mensen leren kennen. Echt uitslapen zat er niet bij want de zon warmde de tentjes al vroeg in de ochtend lekker op. Een bijzondere openluchtmis en geweldige optredens van opnieuw Daughters of Davis, Wixley, Mario Raadwijk, Marnix Emanuel en met als klap op de vuurpijl: TRINITY!

Vlak voor het optreden ontving jongerengroep Young Seven uit de regio Schagen van ons bisdom de allereerste HOOP award uit handen van jongerenbisschop mgr. Mutsaerts. Het jongernplatform van ons bisdom was er natuurlijk ook weer bij met onze caravan en maakte reclame voor het tiener en jongerenprogramma van de grote bisdombedevaart volgend jaar (2015) in de meivakantie naar Rome. Met behulp van de speciale kortingsregeling voor jongeren kan je al vanaf € 325,- met ons mee voor een unieke ervaring! Een leuke relaxte sfeer op het eerste KJD Festival met een geweldig optreden van Trinity en wat een ontknoping die laatste minuten van de wedstrijd Nederland - Mexico!

Bekijk HIER de foto's!

KJD Festival 2014
Meer over het KJD Festival
Meer >>

De Katholieke Jongerendag (KJD) is een jaarlijks weekend om andere katholieke tieners en jongeren te ontmoeten in de leeftijd van 12 t/m 30 jaar. Tijdens het festival zijn er vooraanstaande artiesten en sprekers en zijn er op het festival in kleinere ruimtes gesprekken over geloofsverdiepende thema's, kennismakingsactiviteiten, een kapel, gelegenheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening en is er een informatiemarkt voor kerkelijke- en maatschappelijke organisaties. De dag wordt afgesloten met de grootste jongeren Eucharistieviering van Nederland waarbij verschillende bisschoppen aanwezig zijn. Op zaterdagavond is er een sterk op inhoud gericht ontmoetingsprogramma voor jongeren (16+) met verschillende optredens. Kom je al de zaterdagavond? Neem dan je eigen tent mee of spreek samen af met een vriend of vriendin. Er is een eigen campingterein om te overnachten, dat wordt zeker heel gezellig! Het dagprogramma is een aanbod voor tieners (12-15) en jongeren (16-30).

Van dag naar festival

Tot en met 2012 vond deze dag plaats in het najaar in de Maaspoorthal in Den Bosch. In het voorjaar van 2013 heeft de opzet van de KJD een metamorfose ondergaan waardoor we nu in juni 2014 terugkomen met het ‘KJD Festival’. Het KJD Festival wordt in het weekend van zaterdagavond 28 en zondag 29 juni 2014 georganiseerd op het terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Meef informatie: www.KJDFestival.nl

Gerelateerde artikelen KJD | Trinity | HOOPAward | Foto's
share on facebook share on twitter share via email