achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   KJD-festival   >   Kaartverkoop KJD Festival geopend!

Kaartverkoop KJD Festival geopend!

Ben er bij op 28 en 29 juni als we in Nieuwkuijk speciaal voor jou een spiksplinternieuw festival ten doop houden: het KJD Festival. De Katholieke Jongerendag in een compleet nieuw jasje.

De kaartverkoop is nu open. Klik op de blauwe ster hierboven... Je koopt een ticket voor zondag 29 juni (alle leeftijden) voor € 20,-

Weekendkaarten 16+
Ben je 16 of ouder, dan kun je ook al op zaterdagavond komen, voor een helemaal speciale Festival ervaring met muziek, verdieping, en een groot kampvuur. Schrijf je nu in voor onze camping door een weekendkaart te kopen van € 30,-. Let op: je moet wel zelf je tentje meenemen.

Geen vervoer?
Geen nood: op zondag rijdt er een aantal keer een pendelbus van het station van Den Bosch, die je afzet bij het Festival terrein. Buskaartjes kun je meteen mee bestellen met je Festivaltickets.

Kijk hier voor alles wat je verder moet weten over het KJD Festival: www.kjdfestival.nl

Wat is het KJD Festival?
Meer >>

De Katholieke Jongerendag (KJD) is een jaarlijks weekend om andere katholieke tieners en jongeren te ontmoeten in de leeftijd van 12 t/m 30 jaar. Tijdens het festival zijn er vooraanstaande artiesten en sprekers en zijn er op het festival in kleinere ruimtes gesprekken over geloofsverdiepende thema's, kennismakingsactiviteiten, een kapel, gelegenheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening en is er een informatiemarkt voor kerkelijke- en maatschappelijke organisaties. De dag wordt afgesloten met de grootste jongeren Eucharistieviering van Nederland waarbij verschillende bisschoppen aanwezig zijn. Op zaterdagavond is er een sterk op inhoud gericht ontmoetingsprogramma voor jongeren (16+) met verschillende optredens. Kom je al de zaterdagavond? Neem dan je eigen tent mee of spreek samen af met een vriend of vriendin. Er is een eigen campingterein om te overnachten, dat wordt zeker heel gezellig! Het dagprogramma is een aanbod voor tieners (12-15) en jongeren (16-30).

Van dag naar festival

Tot en met 2012 vond deze dag plaats in het najaar in de Maaspoorthal in Den Bosch. In het voorjaar van 2013 heeft de opzet van de KJD een metamorfose ondergaan waardoor we nu in juni 2014 terugkomen met het  ‘KJD Festival’.  Het KJD Festival wordt in het weekend van zaterdagavond 28 en zondag 29 juni 2014 georganiseerd op het terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Meef informatie: www.KJDFestival.nl

share on facebook share on twitter share via email