12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   KJD-festival   >   Busvervoer naar KJD Festival

Vriend, vriendin, broer en zus stap in die bus!

Vanuit bisdom Haarlem- Amsterdam worden er op zondagochtend 29 juni twee bussen ingezet om jou en je vrienden naar het KJD Festival te brengen. Zo hoef je, je helemaal nergens zorgen om te maken en kom je er ook nog op een hele voordelige manier. Als je met de bus mee gaat hoef je geen ticket meer te kopen, dat wordt allemaal voor je geregeld! Een retourtje met de bus inclusief een dagticket voor de zondag kost € 30,-. Je kan in de bus contant betalen. Meld je nu direct aan via het onderstaand formulier! Opgeven kan tot en met zondag 22 juni.

Let wel op, de bus moet op tijd vertrekken. Ben je er niet op tijd, worden de kosten toch in rekening gebracht. De opstapplaatsen zijn in principe nog onder voorbehoud. De opstapplaatsen met opstaptijden worden in de week voor het KJD Festival definitief bekend gemaakt via mail en deze website! Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en lees de huisregels van het KJD Festival!


 Amsterdam
 Haarlem
 Heerhugowaard
 Hoofddorp
 Hoorn
 Kortenhoef
 Schagen
 Uitgeest
 
Meer informatie over het KJD Festival
Meer >>

De Katholieke Jongerendag (KJD) wordt: 'KJD Festival'

KJD_festival.jpgDe Katholieke Jongerendag (KJD) is een jaarlijkse ontmoetingsdag voor tieners en jongeren in de leeftijd van 12 t/m 30 jaar. Een dag waarop zij andere tieners en jongeren ontmoeten en zich verdiepen in het geloof. Tot en met 2012 vond deze dag plaats in het najaar. In het voorjaar van 2013 heeft de opzet van de KJD een metamorfose ondergaan waardoor we nu in juni 2014 terugkomen met een concept wat beter past binnen deze tijd; het 'KJD Festival'.

Het KJD Festival wordt in het weekend van zaterdagavond 28 en zondag 29 juni 2014 georganiseerd op het terrein van Abdij de Marienkroon in Nieuwkuijk.

Het is een hoogstaand tiener- en jongerenfestival. Vaste ingrediënten zijn: optredens van vooraanstaande artiesten en sprekers, diverse actieve- en geloofsverdiepende workshops, kennismakingsactiviteiten, een informatiemarkt voor kerkelijke- en maatschappelijke organisaties en de grootste jongeren Eucharistieviering van Nederland waarbij verschillende Bisschoppen aanwezig zijn.
Op zaterdagavond is er een sterk op inhoud gericht ontmoetingsprogramma voor jongeren (16+) met diverse optredens. De jongeren slapen in zelf meegebrachte tenten. Het dagprogramma op zondag is een mix van aanbod voor tieners en jongeren.

Toegang gehele weekend: € 30,- Toegang zondag: € 20,-

share on facebook share on twitter share via email