12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   KJD-festival   >   Oranje afterparty op KJD Festival: Nederland - Mexico

Oranje afterparty op het KJD Festival: Nederland - Mexico

Wegens de goede prestaties van het Nederlands elftal op het WK voetbal in Brazilië zal Nederland tijdens het KJD festival de achtste finale spelen tegen Mexico. Op zondag zal via een groot scherm de wedstrijd volledig te volgen zijn, direct na het slotakkoord van Trinity.

Een betere voorbeschouwing kun je niet indenken! De sfeer zal er lekker in zitten. Dus neem je oranje spullen mee, trek een oranje shirt aan, het wordt een mooi festival met dit jaar een oranje afterparty. Mis het niet en kom naar het KJD festival, dan kijken we samen de achtste finale van het Nederlands elftal: Nederland - Mexico.

Meer over het KJD Festival
Meer >>

De Katholieke Jongerendag (KJD) is een jaarlijks weekend om andere katholieke tieners en jongeren te ontmoeten in de leeftijd van 12 t/m 30 jaar. Tijdens het festival zijn er vooraanstaande artiesten en sprekers en zijn er op het festival in kleinere ruimtes gesprekken over geloofsverdiepende thema's, kennismakingsactiviteiten, een kapel, gelegenheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening en is er een informatiemarkt voor kerkelijke- en maatschappelijke organisaties. De dag wordt afgesloten met de grootste jongeren Eucharistieviering van Nederland waarbij verschillende bisschoppen aanwezig zijn. Op zaterdagavond is er een sterk op inhoud gericht ontmoetingsprogramma voor jongeren (16+) met verschillende optredens. Kom je al de zaterdagavond? Neem dan je eigen tent mee of spreek samen af met een vriend of vriendin. Er is een eigen campingterein om te overnachten, dat wordt zeker heel gezellig! Het dagprogramma is een aanbod voor tieners (12-15) en jongeren (16-30).

Van dag naar festival

Tot en met 2012 vond deze dag plaats in het najaar in de Maaspoorthal in Den Bosch. In het voorjaar van 2013 heeft de opzet van de KJD een metamorfose ondergaan waardoor we nu in juni 2014 terugkomen met het ‘KJD Festival’. Het KJD Festival wordt in het weekend van zaterdagavond 28 en zondag 29 juni 2014 georganiseerd op het terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Meef informatie: www.KJDFestival.nl

share on facebook share on twitter share via email