12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   KJD-festival   >   Vrijwilligers gezocht! (Gratis toegang)

What you see is what you get

De organisatie van het KJD Festival is hard op zoek naar vrijwilligers! Voor en tijdens het festival moet er namelijk véél gebeuren! Denk bijvoorbeeld aan het helpen bij de controle aan de ingang, muntjesverkoop, parkeerhulp, wc-papier aanvullen, helpen achter de bar, het veld schoonhouden en backstage helpen! Ook op de zondag als er honderden jongeren worden verwacht kan jouw hulp heel goed worden gebruikt! Steek jij dus graag de handen uit de mouwen? Wil jij meewerken aan het eerste KJD Festival ooit en helpen dit te realiseren? Geef je op via het inschrijfformulier of stuur een mail aan: kjd-vrijwilligers@jongkatholiek.nl.

What you get

Wat krijg je er voor terug? Als eerste: een fantastische unieke ervaring! Je helpt in een geweldig team dit gave festival tot een waanzinnig feest te maken! Verder krijg je gratis entree als je minimaal twee dagdelen meehelpt (scheelt je 30 euro!) waarvan ten minste één dagdeel op de zondag en je krijgt gratis eten tijdens je shifts.

Wat is het KJD Festival?
Meer >>

De Katholieke Jongerendag (KJD) is een jaarlijks weekend om andere katholieke tieners en jongeren te ontmoeten in de leeftijd van 12 t/m 30 jaar. Tijdens het festival zijn er vooraanstaande artiesten en sprekers en zijn er op het festival in kleinere ruimtes gesprekken over geloofsverdiepende thema's, kennismakingsactiviteiten, een kapel, gelegenheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening en is er een informatiemarkt voor kerkelijke- en maatschappelijke organisaties. De dag wordt afgesloten met de grootste jongeren Eucharistieviering van Nederland waarbij verschillende bisschoppen aanwezig zijn. Op zaterdagavond is er een sterk op inhoud gericht ontmoetingsprogramma voor jongeren (16+) met verschillende optredens. Kom je al de zaterdagavond? Neem dan je eigen tent mee of spreek samen af met een vriend of vriendin. Er is een eigen campingterein om te overnachten, dat wordt zeker heel gezellig! Het dagprogramma is een aanbod voor tieners (12-15) en jongeren (16-30).

Van dag naar festival

Tot en met 2012 vond deze dag plaats in het najaar in de Maaspoorthal in Den Bosch. In het voorjaar van 2013 heeft de opzet van de KJD een metamorfose ondergaan waardoor we nu in juni 2014 terugkomen met het  ‘KJD Festival’
Het KJD Festival wordt in het weekend van zaterdagavond 28 en zondag 29 juni 2014 georganiseerd op het terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Meef informatie: www.KJDFestival.nl

share on facebook share on twitter share via email