12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Assisi 2018   >   Winnaar Fotobooth Kerstdiner 2017

Winnaar Fotobooth Kerstdiner 2017

De Winnaar van de Fotobooth tijdens het kerstdiner is bekend.  De jury heeft gekeken naar de foto met het beste verhaal. Dat verhaal was bij de jury niet bekend, maar zij heeft gekeken of zij er iets uit kon halen. Deze foto heeft dat op de meest creatieve manier geprobeerd. Voor degene op de foto, Gefeliciteerd met de winst!De jury heeft het volgende uit de foto gehaald:

Jozef de piraat die had een droom, dat Willie de cowboy en zijn vrouw Flapsy de clown een baby hadden gekregen op het plein van de Franciscus basiliek in Assisi. Het was niet zomaar een baby, het was een baby gezonden door God zelf, die Jezus moest gaan heten. Niet alleen Jozef, die dit alles droomde, en de ouders van Jezus wisten dat het kind bijzonder was, maar ook Koningin Herodesa met haar prachtige kroon en rode mantel. Herodesa riep haar beste huurmoordenaars op, de Mexicaanse gladiator,  de tovenaar Stan Laurel, Bob de bouwster en haar hipster dienstmeisje die nooit te voorspellen was, om het kindje Jezus te doden die haar troon in gevaar bracht. Aangekomen bij het kindje Jezus, had God de aartsengel Michaëla gestuurd om het kindje Jezus te beschermen. Door haar kracht te laten zien stonden Herodesa en haar bende verstijft van angst en het enige wat ze nog konden doen was vluchten. Jozef wakker met een gerust hart dat Jezus in veiligheid zou kunnen opgroeien.* LET OP: Dit verhaal is niet op waarheid berust en is door de jury ter inspiratie van de foto bedacht!

De foto heeft gewoon omdat deze foto meer vertelt dan de andere foto's en het kerstkind, ondanks de creatieve wending in het verhaal, centraal is blijven staan. De inspiratie die de jury bij andere foto's had leverde minder op. Zij wil wel iedereen bedanken voor de grappige en mooie inbreng.

www.jongekerk.nl_Winnaars_Fotobooth1.jpg

De winnaars zullen binnenkort een voucher toegezonden krijgen met het bedrag dat zij gewonnen hebben. Dit kunnen zij inzetten of doorgeven aan iemand die mee wilt op bedevaart. Bij inschrijving voor de reis zal het jongerenpastoraat het gewonnen bedrag van deze actie terugstorten om de rekening van de deelnemer aan de reis.

Vind hier ook alle andere foto's!
Meer >>

Veel plezier!

https://photos.app.goo.gl/ZX5UShUefPCyywqD3

Gerelateerde artikelen Bedevaart | Kerstdiner | Assisi | 2018
share on facebook share on twitter share via email