12-15
16-30
Muziek en video
logo
Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Agenda   >   Jongerenkerstdiner

Jongerenkerstdiner

Hét jongeren kerstdiner van 2014!

Datum: 14/12/2014

Het Jongerenplatform nodigt jou uit voor het sfeervolste kerstfeest van 2014, waarbij we dit jaar te gast zijn in Hilversum! Ontmoet elkaar in een mooie omgeving en geniet van het heerlijke drie gangen kerstdiner met het Jongerenplatform!

De weg naar de kribbe is lang maar hoopvol! Herders zonder een dak boven hun hoofd, zijn erop uit getrokken om het goede nieuws met eigen ogen te zien maar daarnaast hebben zelfs koningen en wijzen hun comfortabele paleizen verlaten voor een zoektocht. Daar is dus iets bijzonders aan de hand! Op meerdere momenten worden de reizigers vergezeld door engelen op hun weg door vreemde streken, dorre vlakten en koude nachten. En dat alles omdat God, klein en kwetsbaar, mens zal worden! Over die geboorte en de rol van de engelen hoor je dit jaar meer van pastoor Jules Dresmé.
Na de succesvolle inzameling voor de Amsterdamse voedselbank vorig jaar doen we dit jaar mee met de Serious Request-actie van 3FM: Hands Off Our Girls. Het Glazen Huis staat dit jaar in bisschopsstad Haarlem en met hen komen we in actie voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Dé uitgelezen mogelijkheid om een engel voor een ander te zijn! De avond begint om 17.00 uur met een korte gebedsviering, begeleidt door de band LIVING TREE, waarna we met elkaar aanschuiven aan een feestelijk drie gangen kerstdiner. Dus: Kom dit jaar geheel in kerstsferen met het feestelijk kerstdiner van Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam en geef je nu (hieronder) op!
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via JongBisdomHaarlem op Facebook en natuurlijk via jongekerk.nl Tot dan!

Praktische informatie

Wanneer:

14 december 2014

Tijd:

17.00 uur tot ca. 21.00 uur

Waar:

St. Vitusparochie, te Hilversum, Emmastraat 5

Entree:*

€ 15,- (drie- gangendiner, drankjes en programma)

Dresscode:

Kerst-chique

Aanmelden vóór woensdag 10 december via www.jongekerk.nl * Indien de entree een belemmering vormt om te kunnen komen, graag even contact opnemen met info@jongbisdomhaarlem.nl

Ik geef me op voor het kerstdiner op 14 december, in Hilversum:


 
share on facebook share on twitter share via email