Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Over ons   >   Wie wij zijn

Wie wij zijn

Deze website is van de afdeling Jongerenpastoraat van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Dit bisdom maakt deel uit van de rooms-katholieke Kerk van Nederland.

De leiding van het bisdom Haarlem-Amsterdam valt onder bisschop Punt. Hij wordt daarbij geholpen door hulpbisschop Mgr. Hendriks

Als dienst Jongerenpastoraat ondersteunen en promoten we het katholieke jongerenwerk in het bisdom Haarlem-Amsterdam. We werken onder verantwoordelijkheid van Mgr. Hendriks. Hij heeft het beleidsterrein Jongerenpastoraat als aandachtsgebied.

Als medewerkers van het bisdom werken we zeker niet alleen in het jongerenpastoraat: we worden geholpen door pastorale krachten, begeleiders en jongeren uit het bisdom.

Medewerkers:

Matthijs Jansen (mjansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl)
Carolien Hoogenboom (choogenboom@bisdomhaarlem-amsterdam.nl)

Een aantal van de activiteiten die worden aangeboden worden georganiseerd door het Jongerenplatform. Het platform bestaat uit jongeren (16 t/m 30 jaar) die samenwerken met lokale groepen en andere enthousiaste jongeren.

Bisdom haarlem.png