achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   Tienerdag: Bubbelvoetbal, de bedevaart en heel veel lol! Kom ook!

Tienerdag: Bubbelvoetbal, lol en alles over de bedevaart in 2015!

Jongens, meiden, kerels en dames, maar vooral jij! Heb je het al gehoord? In Haarlem zal zondag 11 januari de tienerdag plaatsvinden van Jong bisdom Haarlem-Amsterdam. Jij bent uitgenodigd om dit spektakel mee te maken. Heb je zin in een flink portie plezier en lol? We hebben speciaal voor jou een aantal leuke dingen op een rij gezet die je niet wilt missen.


Lachen, rollen en rennen met Bubbelvoetbal!

Om de boel een beetje lekker los te gooien gaan we bubbelvoetbal spelen. Je kent het spelletje voetbal wel, maar dan net even iets anders. Iedereen propt zijn bovenlijf in een luchtbubbel en loopt met deze bubbel in door de zaal. We spelen met twee teams tegen elkaar. Lekker rennen, rollen, vallen en weer opstaan. Het wordt een hilarische middag en als je goed kunt voetballen heb je daar helemaal niks aan.

 

Bij de bisschop thuis

Aan het einde van de dag zullen we de eucharistie vieren bij de bisschop thuis in de huiskapel. De  hulpbisschop zal er bij aanwezig zijn en voorgaan in de viering. Ga je niet echt vaak naar een viering, kom een keer kijken hoe dat gaat. Wij zouden het leuk vinden als je langs komt en jou te ontmoeten.

Bisdom bedevaartRome15-logo-jaar+titel-RGB.jpg

Sommige van jullie hebben zich al opgegeven voor de bedevaart naar Rome die we met ons bisdom in mei 2015 gaan maken. Het belooft een mooie reis te worden. Ook voor tieners hebben we een programma vol ontdekkingen, avontuur en activiteit. Wil je meer weten over deze reis dan is het handig als ja naar de tienerdag  komt, daar hoor je meer. Heb jij je nog niet opgegeven? Deze dag kun je alles vragen.

Meld je aan!

De tienerdag is voor alle tieners van 12 t/m 17 jaar. Voor verschillende activiteiten moeten we weten met hoeveel we zijn en is er een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Dus zorg dat jij of jullie groep er bij is en meld je aan via mjansen@bisdomhaarlem.amsterdam.nl of neem telefonisch contact op met
Matthijs Jansen 023- 5112606.

Praktische informatie

Wanneer:       11 januari 2015

Tijd:                  11:00 uur  - 17:30

Waar:               Haarlem Kruisweg 63

Entree:             Gratis

Aanmelden kan hieronder of via de mail mjansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl. Je kunt ook bellen naar 023-5112606. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik geef mij op voor de tienerdag van Jong bisdom Haarlem


 

Wij als team nodigen jou uit

Het team van het tienerprogramma van de bisdombedevaart nodigt jou uit voor deze tienerdag. See you!

Fotoshoot_Rome-025.jpg

Meer over het Tienerprogramma van de bisdom bedevaart 2015
Meer >>

Tienerporgramma

Rome: de stad van het Romeinse rijk, van machtige keizers, stoere helden en heldhaftige gladiatoren. Ben jij heldhaftig? Ben jij op zoek naar avontuur of gewoon nieuwsgierig naar de verhalen die deze stad jou te bieden heeft? Kom met ons mee op reis en ga de uitdaging aan. Ontdek wat jij in huis hebt en ervaar hoe het is om op bedevaart te gaan, zoals de eerste christenen.

Het tienerprogramma is onderdeel van de bedevaart naar Rome van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Een apart programma vol muziek, sport en spel op een eigen locatie. We trekken er op uit in de ‘eeuwige stad’ en gaan op zoek naar de mooie verhalen en schatten die hier verscholen liggen. Denk aan het Colloseum, het beklimmen van de koepel van de Sint Pieter of een kijkje in de graven die verscholen liggen onder de stad. Ontdek wie jij bent, waar jij voor gaat en zie hoe de eerste christenen hier hun geloof leefden.

Praktische informatie

Het tienerprogramma is voor tieners van 14 t/m 17 jaar en zal zijn in Rome van 2 t/m 7 mei 2015. Tijdens een aantal belangrijke momenten sluiten we aan bij het volwassenprogramma, vooral bij de grote vieringen (en kun je dus even je familie zien, als die ook meegaat). Ben jij 12 of 13 jaar? Dan mag je kiezen: je kan mee doen met je ouders bij het volwassenprogramma of je doet mee met het tienerprogramma!

Voor je ouder(s) en/of verzorger(s) organiseren wij voorafgaand aan de bedevaart op 16 april 2015 een ouderavond in Haarlem. Zo weten  je ouders goed waarmee je op reis gaat, wat je gaat doen en kunnen zij kennis maken met de begeleiders van het tienerprogramma. Je ouders krijgen na je inschrijving hiervoor een uitnodiging.

Gerelateerde artikelen Tieners | Rome2015
share on facebook share on twitter share via email