Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Begeleiders   >   Nieuws   >   Trainingsdag Youth for Christ

Trainingsdag Youth for Christ

"Tieners leren geloven?"

Youth for Christ (YfC) heeft in de afgelopen 7 jaar tientallen nieuwe tienergroepen (Rock Solid RK) opgezet in de Rooms Katholieke Kerk. Deze inzichten wilt YfC graag met anderen delen. Daarom organiseert YfC op vrijdag 13 juni een trainingsdag voor jongerenleiders in de Katholieke Kerk. Aan het einde van de training bent u op de hoogte van de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van een tiener en heeft u (nieuwe) handvatten bedacht om de tieners in de Katholieke Kerk te betrekken.

Praktisch

De training wordt gegeven in Driebergen, waar u om 9.30 uur wordt verwerlkomd met een kopje koffie of thee. De training zal tot 14.30 uur duren. De lunch zit er bij inbegrepen.

Wat:

Training "Tieners leren geloven?"

Waar:

Youth for Christ (Driebergen, Hoofdstraat 260)

Wie:

Jongerenleiders in de Katholieke kerk